Yenice Meslek Yüksekokulu / Finans - Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü

YENİCE HALK BANKASI ŞUBESİNDEN BANKACILIK SİGORTACILIK ÖĞRENCİLERİNE BES SEMİNERİ

Yenice Halk Bankası Müdürü Hülya Ürkmez, Bireysel Müşteri Temsilcisi Özgür Coşkun, Halk Emeklilik Bireysel Emeklilik Uzmanı Gökhan Kendir, Operasyon Asistanı Kudret Başkesen’in katıldığı Bireysel Emeklilik Sistemi semineri düzenlendi.

Bankacılık-Sigortacılık programı öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen seminerde Müdür Hülya Ürkmez, Bankacılık sektörü ve bankacılık faaliyetleri hakkında kısa bir bilgilendirme yaptı. Ardından Halk Emeklilik Bireysel Emeklilik Uzmanı Gökhan Kendir, Bireysel Emeklilik Sisteminin özellikleri, sisteme giriş şartları ve faydalarına yönelik sunumda bulundu. Ayrıca Halk Bankası’nın üniversite öğrencilerine yönelik Bireysel Emeklilik çalışmaları hakkında bilgi verildi.