TRAKYA KARİYER FUARI

Trakya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 27-28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşen Trakya Kariyer Fuarı'na bölümümüzü temsilen Ece Karabuğa, Nisanur Candan, Sudenur Yakar ve İrem Yağmur Susam ile  Yenice Meslek Yüksekokulu Mezun ve Kariyer Birim Koordinatörü, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Şadiye AYDIN katılmıştır. Kariyer fuarında Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Sermaye Piyasası Kurulu uzmanlarının yanı sıra birçok kamu ve özel bankanın temsilcisiyle öğrencilerimizin tanışma fırsatı olmuştur. Bu sayede öğrencilerimiz staj ve iş başvuru süresi hakkında bilgi sahibi olmuştur. Üniversitemizin de paydaşı olduğu bu kariyer fuarında rektörümüz Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ile diğer paydaş üniversite rektörlerinin ortak gerçekleştirdiği "İstihdamda ve Kariyerde Üniversitenin Rolü" söyleşisine de öğrencilerimizin katılma fırsatı olmuştur.