HAYATA DAİR KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Hayata dair kitap okuma etkinliğimiz, yüksekokulumuzdan ve Yenice halkından gönüllülük esasıyla etkinliğe katılmak isteyen kitapseverler ile Kapya Otel'de planlanmış 6 toplantıdan oluşan, bilinçli kitap okumaya dikkat çekecek, Yenice halkı, okulumuz öğrenci ve öğretim görevlileri arasında kaynaşma sağlayacak bir sosyal sorumluluk ve farkındalık oluşturma etkinliğidir. Etkinlik kapsamında sırasıyla Sinan Canan'ın İFA, Jordan Petersen'ın Hayat İçin 12 Kural, Kemal Sayar'ın Kendi Özünü Bil ve Eldar Shafir'in Kıtlık kitapları okunmuş ve tartışılmıştır.Etkinlik; Yenice Meslek Yüksekokulu, Finans- Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğr. Gör. Öznur Koncagül ve Öğr. Gör. Seval Korkmaztarafından gerçekleştirilmektedir.