DGS VE GİRİŞİMCİLİK İLE İLGİLİ SÖYLEŞİ

Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünden mezun olan öğrencilerimizden Ümmü Gülsüm KOPARAN, Nazlıcan DURMAZ ve Pazarlama Bölümü Mezunu Hakan KILIÇ'ın katılımları ile bölüm öğrencileri arasında bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşide; Sigorta şirketi sahibi Hakan KILIÇ tecrübelerini ve başarıya giden yolda yaşadıklarını anlattı. Aynı Şekilde Ümmü Gülsüm KOPARAN ve Nazlıcan DURMAZ da DGS ile 4 yıllık fakültelere geçişleri ve aynı zamanda yüksek lisansa başlama sürecindeki tecrübelerini öğrencilerimize aktardılar. Oldukça verimli geçen programda öğrencilerimiz çok memnun kaldılar ve kendilerine ışık tutan bu konferansların tekrarını istediler. Yenice MYO ailesi olarak öncelikle programı düzenleyen Bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Şadiye AYDIN'a ve Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özcan ŞİMŞEK'e, sonrasında söyleşiye bizleri kırmayıp katılan konuklarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.