2017-2018 BANKACILIK SİGORTACILIK MEZUNUMUZ İLAYDA AR İLE ONLİNE SÖYLEŞİ

Okulumuz Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 2017-2018 yılı mezunlarından İlayda AR ile online söyleşi düzenlenmiştir. Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Şadiye AYDIN'ın yürüttüğü online söyleşimizde bölüm öğrencilerimiz konferans salonunda bir araya gelmiş ve konuşmacımızın ekrana görüntüsü yansıtılarak azami derecede anlatılanlardan istifade etmeleri sağlanmıştır. Konuşmacımız yakın tarihte okulumuzdan mezun olmasının yanı sıra kısa süre içerisinde sigortacılık mesleğinde kariyer hedeflerini yerine getirmiştir. Kendi sigorta acentesinin faaliyetlerini yürüten mezunumuz İlayda AR, mesleki deneyimlerini bölüm öğrencilerimizle paylaşmıştır. Konuşmasında; acente açma sürecinden, sektörde karşılaşabilecekleri fırsat zorluklardan bahsetmiştir. Katılımlarından dolayı konuşmacımız İlayda AR'a ve etkinliğimizin gerçekleşmesine destek veren bölüm başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Özcan ŞİMŞEK'e teşekkür ederiz.